Naar een rommelmarkt dit weekend?

Een rommelmarkt dit weekend? Voor veel mensen is dat het ideale uitje. Lekker onbekommerd rondlopen tussen de kraampjes en kijken of er wat van je gading is te vinden. Zonder iets te hoeven of te moeten. Tegenwoordig zijn veel rommelmarkten bovendien prima georganiseerd zodat je er niet zonder een kop koffie of iets te eten hoeft rond te lopen. In de zomermaanden is het natuurlijk heerlijk op een van de vele buitenmarkten in het land. In de rest van het jaar is er in allerlei evenementenlocaties een keur aan rommelmarkten, zodat de vraag is er een rommelmarkt dit weekend gelukkig nooit met nee hoeft te worden beantwoord.

Is er een rommelmarkt dit weekend bij jou in de buurt

Ja natuurlijk. In iedere provincie en en iedere gemeente is er wel een rommelmarkt dit weekend te vinden. We hebben in ons markten categorie een compleet rommelmarkten overzicht waar voor iedereen een markt is te vinden. En altijd in de buurt. Nederland is een echt rommelmarkt land en je moet bijna je best doen om een plaats te vinden zonder rommelmarkt dit weekend.

Verschillende rommelmarkten dit weekend

We maken in ons marktoverzicht onderscheid tussen rommelmarkten, vlooienmarkten, en snuffelmarkten. Daar is niet echt een officieel onderscheid tussen te maken, het is maar net hoe de organisator het noemt. Een rommelmarkt dit weekend kan dus ook niet zo goed een vlooien of snuffelmarkt zijn. Wat wel een aparte categorie markten is, zijn de antiekmarkten en brocanterieën. Daar vind je vaak de (semi-)professionele handelaar met echt mooi antiek. Maar evengoed loopt het in veel markten door elkaar. Dat wordt ook wel bewezen door een programma als tussen Kunst en Kitsch waar wekelijks mensen te zien zijn die een mooi topstuk van een gewone vlooienmarkt hebben gehaald.

Zelf naar de rommelmarkt dit weekend? Check dan direct even ons marktoverzicht in de evenementen kalender.

Scroll naar boven