Rommelmarkten, vlooienmarkten, kofferbakmarkten etc.Alle rommelmarkten, vlooienmarkten, braderieën, antiekmarkten, jaarmarkten en kofferbakmarkten. Check hier het volledige overzicht. Of klik hieronder voor een van de overige evenementenkalenders.

Marktagenda: Nieuwe markten en tips

Over onze marktkalender

Zin om even rond te snuffelen in een van de vele rommelmarkten, snuffelmarkten en vlooienmarkten? Waar vind je zo’n markt vandaag, morgen of komend weekend? Hier vind je volop tips. Uiteraard kun je filteren op plaatsen en provincies. Rommelmarkten zijn populaire tweedehands evenementen in Nederland. In de lente en zomer uiteraard maar naast openluchtmarkten zijn er het hele jaar door indoor markten. Ook zogenaamde kofferbakverkopingen worden populairder en er zijn ook gespecialiseerde antiekmarkten, boekenmarkten en stoffenmarkten. We doen ons best de marktkalender compleet te maken en blijven, maar neem contact op als jouw markt ontbreekt.

Rommel- en snuffelmarkten zoeken in de marktagenda?

Deze agenda toont alle evenementen in deze categorie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam, locatie of provincie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe.

Ontbrekende vlooien- en antiekmarkten toevoegen?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Foto van een rommelmarkt kraam ter inspiratie van de rommelmarkt en vlooienmarktagenda
Scroll naar boven