Activiteiten en evenementen in Utrecht

Evenementenkalender voor Utrecht

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Utrecht verzamelen we gebeurtenissen die de komende periode in de Utrechts agenda staan. Met gebieden als de Utrechtse Heuvelrug, de Vechtstreek, de Kromme Rijnstreek en Lopikerwaard is er volop ruimte voor natuur, cultuur, sport en recreatie. Ook voor watersport en andere ontspanning in en om het water zijn veel mogelijkheden met bijvoorbeeld de Vecht, de Kromme Rijn en de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen. Met heerlijke steden als Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein en Zeist zorgt de provincie Utrecht voor een meer dan volle agenda met ontspannen, sportieve en culturele bezigheden. Volg hoe dan ook de Utrechtse evenementenagenda met evenementen als het Nederlands Film Festival, het Festival Oude Muziek, het Amersfoort Jazz Festival en de Veenendaal-Veenendaal Classic.

Evenementen zoeken en filteren in Utrecht

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Utrecht?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven