Activiteiten en evenementen in Overijssel

Evenementenkalender voor Overijssel

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Overijssel verzamelen we gebeurtenissen die de komende periode in de Overijsselse agenda staan. Met fraaie regio’s als bijvoorbeeld Twente, Salland, het Vechtdal en de Kop van Overijssel is er veel variatie in recreatie, natuur, cultuur en sport. Naast naamgever ‘IJssel’ is er ook ruimte voor watersport en andere ontspanning in en om het water bij onder andere de Vecht, de Weerribben-Wieden en het Giethoornse Meer. Met leuke steden als Zwolle, Enschede, Deventer, Hengelo en Almelo biedt de provincie Overijssel een meer dan gevarieerde agenda met ontspannen, culturele en sportieve activiteiten. Sowieso is de Overijsselse evenementenagenda ruim gevuld met ondermeer de Deventer Boekenmarkt, Dauwpop, Stöppelhaene, het Stiftfestival en het Dickens Festijn.

Evenementen zoeken en filteren in Overijssel

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Overijssel?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven