Activiteiten en evenementen in Rotterdam

Evenementenkalender Rotterdam

In onze activiteiten- en evenementenkalender van Rotterdam verzamelen we de gebeurtenissen die de komende tijd in de Rotterdamse agenda’s staan. Want niet alleen in het Centrum van Rotterdam, ook in wijken als Delfshaven, Kralingen, Katendrecht, Kop van Zuid en het Oude Westen zijn er volop sportieve, culturele en informatieve evenementen gepland. Ook is er voldoende groen – van het Kralingse Bos en het Park bij de Euromast tot het Roel Langerakpark of het Lage Bergse Bos – voor buitenactiviteiten, terwijl Rotterdam ook volop ruimte biedt voor watersport en -recreatie in en om bijvoorbeeld de Kralingse Plas, de Schie of de Rotte. Je vindt in deze agenda uiteraard ook de activiteiten in Amsterdamse hotspots zoals Ahoy Rotterdam, de Kuip en het Luxor Theater. Ook topevents als het International Film Festival Rotterdam, het North Sea Jazz Festival, Rotterdam Marathon en het Zomercarnaval.

Evenementen zoeken en filteren in Rotterdam

De kalender toont alle evenementen in deze stad. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de stad). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender

Ontbrekende activiteiten in Rotterdam

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven