Activiteiten en evenementen in Noord-Brabant

Evenementenkalender voor Noord-Brabant

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Noord-Brabant verzamelen we gebeurtenissen die de komende periode in de Brabantse agenda staan. In bekende streekgebieden als de Kempen, de Peel, het Land van Heusden en Altena, de Brabantse Wal en de Groene Woud biedt Noord-Brabant volop ruimte voor recreatie, natuur, cultuur en sportieve activiteiten. Ook voor watersport en overige ontspanning in en bij het water zijn volop mogelijkheden met de Maas, de Dommel, de Aa en de Biesbosch. Gezellige steden als ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg, Breda en Roosendaal zorgen voor een volle agenda met ontspannen, sportieve en culturele activiteiten. Volg hoe dan ook de Noord-Brabantse evenementenagenda met naast Carnaval ook evenementen als Eindhoven Glow, de Tilburgse Kermis, Jazz in Duketown en Breda Jazz Festival, Paaspop en het Bloemencorso Zundert.

Evenementen zoeken en filteren in Noord-Brabant

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Noord-Brabant?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven