Activiteiten en evenementen in Den Haag

Evenementenkalender Den Haag

In onze activiteiten- en evenementenkalender van Den Haag verzamelen we de gebeurtenissen die de komende tijd in de Haagse agenda’s staan. Want niet alleen in het Centrum van Den Haag, ook in wijken en stadsdelen als Scheveningen, Bezuidenhout, Statenkwartier en het Zeeheldenkwartier organiseert men volop sportieve, culturele en informatieve evenementen. Ook is er voldoende groen – van het Haagse Bos en het Zuiderpark tot en met het Westbroekpark, Meijendel en de Scheveningse Bosjes – voor buitenactiviteiten. Ook biedt Den Haag volop ruimte voor watersport en -recreatie langs bijvoorbeeld het Kijkduinse en Scheveningse strand, bij de Vlietlanden en de Westbroekparkvijver. Je vindt in deze agenda uiteraard ook de activiteiten in Haagse hotspots zoals de Koninklijke Schouwburg, het Malieveld en het Omniversum. En uiteraard ook grote evenementen in den Haag zoals Koninginnenach, het Vuurwerkfestival Scheveningen en Parkpop.

Evenementen zoeken en filteren in Den Haag

De kalender toont alle evenementen in deze stad. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de stad). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender

Ontbrekende activiteiten in Den Haag

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven