Activiteiten en evenementen in Drenthe

Evenementenkalender voor Drenthe

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Drenthe bundelen we gebeurtenissen die de komende periode in de Drentse agenda staan. Met gebieden als de Hondsrug, het Drents Plateau, de Drentse Aa en Dwingelderveld is er natuurlijk volop ruimte voor natuur, cultuur, sport en recreatiemogelijkheden. Ook voor watersport en andere activiteiten in en om het water zijn veel mogelijkheden met o.a. de Drents-Friese Wold, de Baggelhuizerplas, het Zuidlaardermeer en Gasselterveld in de buurt. Met leuke steden als Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Coevorden biedt de provincie Drenthe altijd een leuke agenda met sportieve, ontspannen en culturele activiteiten. Sowieso moet je de Drentse evenementenkalender in de gaten houden met topevenementen als de TT Assen, het openluchttheater Shakespeare Theater Diever, het festival C’est la Vie en de Zuidlaardermarkt.

Evenementen zoeken en filteren in Drenthe

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Drenthe?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven