Activiteiten en evenementen in Zuid-HollandEvenementenkalender voor Zuid-Holland

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Zuid-Holland bundelen we gebeurtenissen die de komende periode in de Zuid-Hollandse agenda staan. Met gebieden als Haaglanden, De Hollandse Biesbosch, Delfland, de Alblasserwaard en Voorne-Putten is er veel ruimte voor cultuur, natuur, sport en recreatie. Ook voor watersport en andere activiteiten in en om het water zijn veel mogelijkheden met o.a. de Hollandse IJssel, de Oude Maas, het Brielse Meer en de Kagerplassen. Met leuke steden als Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden en Dordrecht biedt Zuid-Holland een volle agenda met sportieve, ontspannen en culturele bezigheden. Sowieso moet je de Zuid-Hollandse evenementenkalender altijd in de gaten houden met grote evenementen zoals North Sea Jazz Festival, de Delftse Dagen, Leids ontzet, de Gouda Kaarsjesavond en de Wereldhavendagen.

Evenementen zoeken en filteren in Zuid-Holland

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Zuid-Holland?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven