Activiteiten en evenementen in Gelderland

De evenementenkalender voor Gelderland

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Gelderland verzamelen we de gebeurtenissen die de komende tijd in de Gelders agenda staan. Met gebieden als de Veluwe, de Betuwe, het Rivierenland en de Achterhoek is er altijd volop ruimte voor natuur, sport, cultuur en recreatiemogelijkheden. Ook voor watersport en andere activiteiten in en om het water zijn veel mogelijkheden met o.a. de IJssel, Nederrijn, Maas en Waal, en het Veluwemeer in de buurt. Met steden als Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en Zutphen biedt Gelderland altijd een volle agenda met ontspannen, sportieve en culturele activiteiten. Sowieso moet je de Gelderse evenementenkalender in de gaten houden met toppers als de Nijmeegse Vierdaagse, festivals als Zwarte Cross en Sonsbeek Theater Avenue en de vele kersenfeesten.

Evenementen zoeken en filteren in Gelderland

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Gelderland?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven