Activiteiten en evenementen in Groningen

Evenementenkalender voor Groningen

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Groningen verzamelen we gebeurtenissen die de komende periode in de Groningse provincieagenda staan. Met fraaie regio’s als de Waddenkust, Lauwersland, Oldambt en Westerwolde zijn er volop mogelijkheden voor recreatie, natuur, cultuur en sport. Ook is er veel ruimte voor watersport en andere ontspanning in en om het water bij onder andere de Waddenzee, het Lauwersmeer, de Reitdiep, het Schildmeer en het Zuidlaardermeer. Naast de stad Groningen zijn er ook nog volop andere steden (van Delfzijl, Winschoten en Appingedam tot Veendam en Stadskanaal) die zorgen voor een uitgebreide agenda vol ontspannen, culturele en sportieve activiteiten. En natuurlijk is de Groningse evenementenagenda ruim gevuld met bijvoorbeeld de Eurosonic Noorderslag, het Noorderzon Performing Arts Festival, Bommen Berend en het ReitdiepPOP Festival.

Evenementen zoeken en filteren in Groningen

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Groningen?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven