Activiteiten en evenementen in Amsterdam

Evenementenkalender Amsterdam

In onze activiteiten- en evenementenkalender van Amsterdam verzamelen we de gebeurtenissen die de komende tijd in de Amsterdamse agenda’s staan. Want niet alleen in Amsterdam-Centrum, ook in wijken als de Pijp, de Jordaan, de Baarsjes en Westerpark staan er volop sportieve, culturele en informatieve evenementen gepland. Ook is er voldoende groen – van het Vondelpark en Amsterdamse Bos tot het Sarphatipark en Rembrandtpark – voor buitenactiviteiten, terwijl Amsterdam ook volop ruimte biedt voor watersport en -recreatie in en om bijvoorbeeld de grachten, het IJ en de Amstel. Je vindt in deze agenda uiteraard ook de activiteiten in Amsterdamse hotspots zoals Carré, het Ziggo Dome en het DeLaMar Theater. Ook topevenementen zoals het Amsterdam Dance Event (ADE), het Holland Festival en de Gay Pride vind je uiteraard terug in deze Amsterdamse agenda.

Evenementen zoeken en filteren in Amsterdam

De kalender toont alle evenementen in deze stad. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de stad). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender

Ontbrekende activiteiten in Amsterdam?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven