Activiteiten en evenementen in Noord-Holland

Evenementenkalender voor Noord-Holland

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Noord-Holland tonen we gebeurtenissen die de komende periode in de Noord-Hollandse agenda staan. In bekende regio’s als het Gooi, de Zaanstreek, West-Friesland en Kennemerland is er in Noord-Holland volop ruimte voor cultuur, recreatie, natuur en sport. Met volop water en ingeklemd tussen de Noordzee, het IJsselmeer en het Markermeer zijn er ook voor watersport en overige ontspanning in en om het water volop mogelijkheden. Steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam en Hoorn zorgen voor een gevarieerde agenda met culturele, ontspannen en sportieve activiteiten. In de Noord-Hollandse evenementenagenda vind je onder andere evenementen als het Grachtenfestival Amsterdam, Sail Amsterdam, Haarlem Jazz & More en het Bloemencorso van de Bollenstreek.

Evenementen zoeken en filteren in Noord-Holland

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Noord-Holland?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven