Activiteiten en evenementen in Limburg

Evenementenkalender voor Limburg

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Limburg verzamelen we gebeurtenissen die de komende periode in de Limburgse agenda staan. In gebieden als Zuid-Limburg (Heuvelland), de Peel en Maas in het noorden van Limburg en daar tussenin de Maasplassen is er volop ruimte voor natuur, cultuur, sport en recreatie. Naast die Maasplassen is er ook met bijvoorbeeld de Roer (de Rur) en het Geuldal volop mogelijkheden voor watersport en andere recreatie in en om het water. Met sfeervolle steden als Maastricht, Sittard, Geleen, Roermond en Valkenburg zorgt Limburg voor een overvolle agenda met ontspannen, sportieve en culturele activiteiten. Behalve het jaarlijkse carnaval is de Limburgse evenementenagenda ook verder gevuld met geweldige evenementen zoals TEFAF Maastricht, de André Rieu Zomeravondconcerten, de Amstel Gold Race, Pinkpop, het Preuvenemint en de traditionele schuttersfeesten.

Evenementen zoeken en filteren in Limburg

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Limburg?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven