Activiteiten en evenementen in Flevoland

Evenementenkalender voor Flevoland

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Flevoland verzamelen we gebeurtenissen die de komende periode in de Flevolandse agenda staan. Met Oostelijk en Zuidelijk Flevoland, en de Noordoostpolder is er veel ruimte voor recreatie, natuur, cultuur en sport. Omringd door het IJsselmeer, het Markermeer, Veluwemeer, Ketelmeer en Zwarte Meer is er veel ruimte voor watersport en andere ontspanning in en om het water. Met Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord en Zeewolde biedt Flevoland een gevarieerde agenda met sportieve, ontspannen en culturele. Sowieso is de Flevolandse evenementenagenda goed gevuld met onder andere Festival Strand, het Liberation Festival, Lowlands (nabij Flevoland), de Almere City Run en het Strandfestival ZAND.

Evenementen zoeken en filteren in Flevoland

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Flevoland?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven