Activiteiten en evenementen in Zeeland

Evenementenkalender voor Zeeland

In onze activiteiten- en evenementenkalender in Zeeland verzamelen we gebeurtenissen die de komende periode in de Zeeuwse agenda staan. In Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen, Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en Tholen is er meer dan volop ruimte voor natuur, cultuur, sport en recreatie. Ook voor watersport en andere ontspanning in en om het water zijn veel mogelijkheden rondom de Westerschelde, Oosterschelde, Grevelingenmeer, Veerse Meer en bij de Brouwersdam. Met levendige steden als Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen en Zierikzee zorgt de provincie Zeeland voor een meer dan volle agenda met ontspanning, sport en cultuur. Volg hoe dan ook de Zeeuwse evenementenkalender met evenementen als Concert at SEA, Film by the Sea, de Havendagen Terneuzen en de Mosseldag Yerseke.

Evenementen zoeken en filteren in Zeeland

De kalender toont alle evenementen in deze provincie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de provincie). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender.

Ontbrekende activiteiten in Zeeland?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven