Ahoy Rotterdam agendaAhoy Rotterdam agenda met alle evenementen, beurzen, sportactiviteiten, concerten en andere culturele events – Toodayy!

Welke evenementen in de Rotterdam Ahoy kalender?

Welke concerten, beurzen, (sport)activiteiten en andere (zakelijke) evenementen zijn er in Rotterdam Ahoy de komende tijd? Welke artiesten, wanneer en hoe laat? Je vindt het in de Ahoy Agenda. Ahoy is een belangrijke Rotterdamse hotspot en een van de meest veelzijdige evenementenlocaties in Nederland. Het is een plek waar entertainment, zakelijke evenementen, sport en cultuur samenkomen. Rotterdam Ahoy beschikt over verschillende accomodaties. De Rotterdam Ahoy Arena heeft een capaciteit van maximaal 16.500 mensen en wordt veelal gebruikt voor concerten, sportevenementen en grootschalige bijeenkomsten. Het Ahoy Theater biedt plaats aan zo’n 2.750 mensen en bedoeld voor live optredens, theaterproducties en conferenties. Daarnaast beschikt Ahoy over een uitgestrekt beurs- en congrescentrum voor beurzen, tentoonstellingen en zakelijke evenementen en voor meer exclusieve evenementen zijn er diverse comfortabele en luxe VIP-ruimtes.

Bereikbaarheid Ahoy Rotterdam

Rotterdam Ahoy vind je aan de Ahoyweg in Rotterdam-Zuid, niet ver van het stadscentrum. Je kunt Ahoy uitstekend bereiken met het openbaar vervoer via het metrostation Zuidplein verschillende buslijnen en trams die in de buurt stoppen. Ook met de auto is Ahoy is goed bereikbaar vanaf de snelwegen (A15 en A16) en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Volg de borden “Ahoy”. In onze agenda geven we tips en we proberen de informatie voortdurend actueel te houden maar check voor je plannen, reserveringen en bezoek altijd de Ahoy website.

Overzichtsfoto van Rotterdam Ahoy, ter illustratie van de Ahoy agenda
Scroll naar boven