Modern muziektheaterModerne muziektheater kalender: nieuws en tips

De muziektheater kalender met alle voorstellingen, theaters en speellijsten. Vind snel en makkelijk jouw ideale theateruitje.

Wanneer en in welk theater speelt jouw muziektheater voorstelling?

Hoe laat begint die muziektheater voorstelling, in welk theater? Is er een leuke muzikale voorstelling in mijn plaats of in de buurt vandaag, morgen, deze week of komend weekend? Alle antwoorden vind je in de moderne muziektheater agenda. Modern muziektheater is een veelzijdige theatervorm die de Nederlandse podia verrijkt. Met een mix van muzikale klanken, expressieve dans en geweldige verhalen creëert deze theatervorm een unieke zintuiglijke ervaring voor het publiek. Een typische ‘cross-border’ kunstvorm die diverse artistieke disciplines verbindt. De makers zitten boordevol inspiratie, innovatie en creativiteit. Van intieme, emotionele solo-optredens tot grootschalige ensceneringen, modern muziektheater biedt ruimte voor uiteenlopende artistieke expressie. Het is interessant voor de traditionele theaterliefhebbers maar trekt ook nieuw publiek aan. Modern muziektheater bloeit in Nederlandse theaters.

Moderne muziektheater voorstellingen zoeken

Deze agenda toont alle muziektheater voorstellingen in deze categorie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, specifieke voorstelling, theater, plaats of provincie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een muziekvoorstelling en door op een theater of locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe

Ontbrekende moderne muziektheater voorstellingen?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Impressie van een moderne muzkiektheater voorstelling. Je ziet een kleurrijke danseres
Scroll naar boven