Activiteiten en evenementen in Utrecht

Evenementenkalender Utrecht

In onze activiteiten- en evenementenkalender van Utrecht verzamelen we de gebeurtenissen die de komende tijd in de Utrechtse agenda’s staan. Want niet alleen in het binnenstad van Utrecht rondom de Dom, ook in wijken en stadsdelen als Lombok, Tuinwijk, Oog in Al en Leidsche Rijn zijn er tal van culturele, sportieve, en informatieve activiteiten gepland. Ook is er voldoende groen voor buitenactiviteiten, van het Griftpark en Wilhelminapark tot en met het Julianapark, Amelisweerd en Rhijnauwen. Natuurlijk biedt Utrecht ook volop mogelijkheden voor watersport en -recreatie in en om bijvoorbeeld de Oudegracht, de Kromme Rijn en de Vecht. Je vindt in onze agenda uiteraard ook de activiteiten in bekende Utrechts evenementenlocaties zoals TivoliVredenburg, de Jaarbeurs, de Stadsschouwburg Utrecht en stadion Galgenwaard. En natuurlijk de grote evenementen in Utrecht, zoals het Nederlands Film Festival, het Utrechtse Bierbrouwers Festival en de Culturele Zondagen.

Evenementen zoeken en filteren in Utrecht

De kalender toont alle evenementen in deze stad. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de stad). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender

Ontbrekende activiteiten in Utrecht

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven