Circus agendaCircuskalender nieuws en tips

De circus agenda met alle voorstellingen, circuslocaties en speellijsten. Vind snel en makkelijk jouw ideale circus uitje.

De complete circuskalender

Hoe laat begint het circus, en waar staat de circustent? Is er een leuke voorstelling in mijn plaats of in de buurt vandaag, morgen, deze week of komend weekend? Alle antwoorden vind je in de circus agenda. Het blijft voor velen fascinerend. Een feestelijke tent, clowns, accrobaten en gochelaars en de muziek. Voor sommigen is het jeugdsentiment en stappen ze met kinderen jaren later weer een circustent binnen, voor anderen is het een jaarlijks hoogtepunt als het circus de stad weer is binnengereden. Hier vind je een – steeds completere – lijst de komende circusagenda in Nederland, en soms ook zo’n internationaal topcircus als het een hotspot bezoekt. Overigens, zijn er steeds meer ‘circus-achtige’ acts in het theater. Kom je die op deze kalender niet tegen, dan vind je deze waarschijnlijk in de theateragenda. Veel plezier met de circusagenda.

Zoeken en filteren in de circus agenda

Deze agenda toont alle evenementen in deze categorie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam, locatie of provincie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe.

Ontbreekt er een circus in de agenda?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

magische circustent ter illustratie van circus agenda
Scroll naar boven