Activiteiten en evenementen in Eindhoven

Evenementenkalender Eindhoven

In onze activiteiten- en evenementenkalender van Eindhoven verzamelen we de gebeurtenissen die de komende tijd in de Eindhovense agenda’s staan. Want niet alleen in het binnenstad van Eindhoven maar ook in wijken en stadsdelen als Strijp, Woensel, Gestel en Tongelre zijn er tal van culturele, sportieve, en informatieve activiteiten gepland. En natuurlijk is er voldoende groen voor buitenactiviteiten, van het Stadswandelpark en Genneper Parken tot het Philips de Jonghpark en Henri Dunantpark. Los daarvan biedt Eindhoven ook volop mogelijkheden voor recreatie en watersport rondom bijvoorbeeld de Dommel en de Karpendonkse Plas. Je vindt in onze kalender vanzelfsprekend de activiteiten in bekende Eindhovense evenementenlocaties zoals Parktheater Eindhoven, het Philips Stadion en Effenaar. En uiteraard de grote evenementen in Eindhoven, zoals de Dutch Design Week, Glow Eindhoven, de Eindhoven Marathon en Park Hilaria.

Evenementen zoeken en filteren in Eindhoven

De kalender toont alle evenementen in deze stad. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de stad). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender

Ontbrekende activiteiten in Eindhoven?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven