Jongerendans (12+) agenda

Nieuws in de jeugddans kalender

Dansvoorstellingen voor jongeren

Er is een interessant aanbod van dans optredens voor middelbare scholieren en jongeren. Met jonge dansers en thema’s die hen aanspreekt. Check de lijst voor een set met dansvoorstellingen die de begaande paden loslaten. Controleer wel altijd even de leeftijdsclassificatie. Binnen Toodayy onderscheiden we kinderen (onder 12) en jongeren daarboven maar soms is een voorstelling gericht op net een iets oudere groep jongeren.

Zoeken en filteren in de dansvoorstellingen?

Deze agenda toont alle dansvoorstellingen in deze categorie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, specifieke voorstelling, theater, plaats of provincie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een voorstelling en door op een theater of danslocatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe.

Ontbreken er dansoptredens?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven