Eerste divisie programmaEerste Divisie speelschema nieuws

Mis geen enkele KKD wedstrijd met het Eerste Divisie speelschema inclusief alle speeldagen, wedstrijden en de play-offs.

Eerste Divisie speelschema, wedstrijden en play-offs

Is de Eerste Divisie (de KeukenKampioen Divisie) op tv en hoe laat? Hier vind je het volledige KKD speelschema met alle Eerste Divisie speelrondes, wedstrijden, stadions en begintijden. Bij het slot van de competitie vind je hier ook de play-off degradatie/promotie wedstrijden.

De Eerste Divisie is een spectaculaire competitie met veelbelovende talenten en is een belangrijke voedingsbodem voor toekomstige voetbalsterren. Eerste Divsie wedstrijden worden regelmatig op vrijdagavonden en maandagavonden gespeeld maar ook op andere dagen in het weekend en doordeweeks. De wedstrijden zijn – naast live in het stadion natuurlijk – via tv te zien. We houden je hier op de hoogte van de actuele kanalen en streaming aanbieders. Los daarvan kun je via tal van apps de Eerste Divisie tussenstanden, uitslagen en competitiestand volgen. We hebben het officiële speelschema opgenomen. Wijzigingen worden zsm verwerkt.

Zoeken in het Eerste Divisie wedstrijdschema

Het wedstrijdschema toont alle wedstrijden in deze competitie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, clubs, locatie of stadion in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op info te klikken, vind je meer informatie over de wedstrijden en door op een locatie of stadion te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe.

Ontbrekende Eerste Divisie wedstrijden toevoegen?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven