Hockey kalender

Nieuws in de hockeykalender

Hockeykalender met alle topcompetities (hoofdklasse mannen en vrouwen), Europees Hockey, EK Hockey, WK Hockey en Olympische Spelen.

Wedstrijdschema’s hockeycompetities en -toernooien

Wanneer is het hockey? Hoe laat begint de wedstrijd en waar spelen ze? Is er hockey op tv vandaag? In Nederland wordt hockey niet alleen recreatief beoefend, tophockey is voor veel hockeyliefhebbers ook een favoriete kijksport. Niet zo gek want het Nederlandse tophockey heeft een uitstekende naam. Dat is niet alleen dankzij de kwaliteit van de eigen Hoofdklasse, de hoogste hockeycompetitie in Nederland met clubs als HC Bloemendaal, HC Rotterdam, en Amsterdamse Hockey & Bandy Club (AH&BC). Ook in zowel het mannen- als vrouwenhockey op Olympische Spelen, Het Wereldkampioenschap (WK) Hockey en de Europese Kampioenschappen (EK) Hockey zijn we enorm succesvol. In de hockeykalender worden de hockeywedstrijden van onze nationale topcompetities, de Europese competities en de landentoernooien verzameld. Als kalenderapp tonen we de toernooi- en competitie speelschema’s. Voor alle hockeyuitslagen, de competitiestanden en verdere achtergronden verwijzen we naar de hockey.nl website van de hcoekybond (link). Als er hockey op tv is, zullen we dit zoveel mogelijk in onze hockeykalender opnemen.

Hockeywedstrijden en toernooien zoeken in de agenda

Het wedstrijdschema toont alle wedstrijden en toernooien. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, clubs, toernooi, competitie of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op info te klikken, vind je meer informatie over de wedstrijden en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe.

Ontbrekende hockeytoernooien of wedstrijden toevoegen?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Hockeyspeler tijdens hockeywedstrijd, fotoimpressie bij hockeykalender

Scroll naar boven