MotoGP kalenderMotoGP agenda Nieuws en tips

De complete MotoGP kalender met het volledige raceprogramma met grandprix races, kwalificaties, spintraces, testdagen en circuits.

MotoGP kalender: datum en starttijd van races en kwalificaties

Wanneer en hoe laat is de komende MotoGP grandprix race? En waar kan ik de MotoGP op tv zien? De complete MotoGP kalender toont het volledige raceprogramma met alle races, kwalificaties, sprintraces, testdagen en circuits. De MotoGP is voor motorfans wereldwijd het meest prestigieuze en opwindende motorracekampioenschap ter wereld. De MotoGP combineert technologische innovatie en racetalent en levert spectaculaire races op legendarische circuits zoals Mugello, Catalunya, Qatar en de legendarische TT Assen.
De MotoGP is de koningsklasse maar tijdens een MotoGP weekend is er een compleet motorrace programma inclusief Moto2 en Moto3 races. Dit zijn opstapcompetities voor jonge coureurs naar de top van deze motorsport. Ook deze races vind je in de MotoGP kalender. De MotoGP grandprix races worden wereldwijd uitgezonden op verschillende televisiezenders en via online streamingplatforms.

.

Zoeken en filteren in de MotoGP kalender

Deze agenda toont alle evenementen in deze categorie. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam, locatie of provincie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe.

Ontbrekende MotoGP races of onjuistheden?

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

MotoGP motor in bocht van circuit ter illustratie van de MotoGP kalender
Scroll naar boven