Activiteiten en evenementen in Tilburg

Evenementenkalender Tilburg

In onze activiteiten- en evenementenkalender van Tilburg verzamelen we de gebeurtenissen die de komende tijd in de Tilburgse agenda’s staan. Want niet alleen in Tilburg centrum maar ook in wijken en stadsdelen als Korvel, Jeruzalem, Reeshof en de Blaak zijn er tal van culturele, sportieve, en informatieve activiteiten gepland. En natuurlijk is er voldoende groen voor buitenactiviteiten, van het Stadspark Oude Dijk en het Leijpark tot Wandelbos Groenendaal en Moerenburg. Los daarvan biedt de omgeving van Tilburg ook volop mogelijkheden voor recreatie en watersport, bijvoorbeeld bij het Wilhelminakanaal, de Piushaven, de Binnenhaven en het Kromhoutpark. Je vindt in onze kalender vanzelfsprekend de activiteiten in bekende Tilburgse evenementenlocaties zoals Poppodium 013, het Willem II Stadion en de Concertzaal Tilburg. En uiteraard de grote evenementen in Tilburg. Naast de Tilburgse kermis en het Tilburgse kermis en Carnaval in Kruikenstad komen mensen ook graag naar de stad voor het Roadburn Festival, Festival Mundial en het Tilburg Hap Stap Festival.

Evenementen zoeken en filteren in Tilburg

De kalender toont alle evenementen in deze stad. In deze agenda kun je eenvoudig verder zoeken en filteren door in het zoekscherm bijvoorbeeld een datum, evenementnaam of locatie in te typen (een paar letters en/of cijfers zijn voldoende). Door op een categorie te klikken, open je de agenda met alle evenementen in die categorie (ook buiten de stad). Door op info te klikken, vind je meer informatie over een evenement en door op een locatie te klikken vind je meer informatie over die locatie en de route er naartoe. Nog een aandachtspuntje: je vindt hier alleen kortlopende activiteiten (minder dan een maand), langlopende activiteiten vind je alleen in de betreffende catagorie agenda. Bijvoorbeeld langlopende exposities vind je in de expositiekalender

Ontbrekende activiteiten in Tilburg

Ontbreken er evenementen in onze agenda of moet er iets worden aangepast? Stuur een berichtje en we voegen deze zo snel mogelijk toe.

Scroll naar boven