Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Overheid 360⁰ 2019 Jaarbeurs Utrecht

9 oktober 2019

Notitieblok met potlood en kop koffie op bureau. Past mooi bij een zakelijk evenement, zoals een cursus, vergadering, seminar, beurs of conferentie

Samen op weg naar een slimme overheid

Verandering in de samenleving ging nog nooit zo snel als nu. En ondanks de economische voorspoed blijven de maatschappelijke vraagstukken zich aandienen: persoonsgegevens vallen zomaar in verkeerde handen, de kloof tussen arm en rijk groeit, wegen verstoppen en de vraag naar meer schone energie neemt alsmaar toe. Als overheid wilt u snel en flexibel kunnen inspelen op deze brandende kwesties. Maar hoe zorgt u ervoor dat u kansen en risico’s zo goed mogelijk in beeld krijgt? Een betrouwbare informatievoorziening helpt, maar is niet genoeg. Deze tijd vraagt een digitale transformatie: een andere manier van denken en doen, ondersteund door solide ICT.
Kom voor een inspirerende dag hierover naar het congres Overheid 360° op 9 oktober 2019. Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid.

Overheid 360° biedt een dag vol met inspiratie, best practices en masterclasses rondom digitale transformatie, verdeeld over vier subthema’s:

• Informatiestrategie
• Datagedreven overheid
• Veilige overheid & samenleving
• IT Outsourcing & Cloud Computing

Overheid 360° is volledig ingericht op het geven van antwoorden op de vragen die u heeft vanuit uw rol en ambities. Praktijkcases van gemeenten, overheden en marktpartijen zorgen ervoor dat u in één dag op de hoogte bent van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement.

WAAROM OVERHEID 360° BEZOEKEN?

Hebben uw collega’s en u grote ambities om dit najaar nog de maatschappelijke uitdagingen in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te zetten? Kom dan naar Overheid 360°. Het perfecte moment om u te laten inspireren.

Is uw organisatie klaar voor digitale transformatie? 3 redenen om te komen:

• Een sterk inhoudelijk programma met plenaire sessies, break-out sessies en rondetafelbijeenkomsten over digitale transformatie. U komt meer te weten over de subthema’s een veilige overheid, een datagedreven overheid, een wendbare overheid en een kansrijke overheid;
• Toegang tot een netwerkzone die ruimte biedt om te netwerken en kennis uit te wisselen met bezoekers en circa 25 toonaangevende marktpartijen die slimme oplossingen bieden;
• Uw collega’s en u krijgen antwoord op de vragen die er zijn vanuit jullie rol en ambities en gaan naar huis met inspiratie voor een heldere toekomstvisie op informatiemanagement.

VOOR WIE IS OVERHEID 360° INTERESSANT?

Overheid 360° is interessant voor medewerkers van gemeenten, provincies en rijksoverheid. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties kosteloos deelnemen.


Meer info over kaarten, tijden en programma van dit evenement:

Gegevens

Datum:
9 oktober 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.overheid360.nl/

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.jaarbeurs.nl

De informatie over events is gebaseerd op informatie van de website van de organisatie. Check altijd de actuele informatie via de links op deze pagina