Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IndyCar Series: IndyCar Harvest GP Race 1

2 oktober

screenshot-indycar race met veel indycarwagens close racing op een oval, een ovaal circuitscreenshot-indycar race met veel indycarwagens op een oval, een ovaal circuit

De IndyCar Harvest GP bestaat uit 2 races (op twee achtereenvolgende dagen) in de IndyCar Series 2020. IndyCar is een van de belangrijkste raceklasses in de Verenigde Staten. Indy Racing wordt soms de Amerikaanse Formule 1 wordt genoemd, want de wagens doen qua vorm aan elkaar denken. Technisch zijn beide formules echter volledig verschillend. Ook wordt een groot deel van de Indy races op ovale circuits (‘ovals’) afgewerkt.

Nederlands tintje: Rinus van Kalmthout is een Nederlands autocoureur en actief in de IndyCar Series voor het Ed Carpenter Racing team. Wellicht ooit een opvolger van de legendarische Arie Luyendyk die de beroemde Indy 500 twee keer won, in 1990 en 1997?

Op de IndyCar website (zie de link) vind je de actuele standen, verdere informatie, nieuws en video van kwalificaties, races en interviews. Om Indycar races moet je een Ziggo abonnement te hebben want de races vind je op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en Ziggo Racing.

Gegevens

Datum:
2 oktober
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.indycar.com

Locatie

Indianapolis Motor Speedway
4790 W 16th St
Indianapolis, IN 46222 Verenigde Staten
+ Google Maps

De informatie over events is gebaseerd op informatie van de website van de organisatie. Check altijd de actuele informatie via de links op deze pagina